Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Press   /  CELEBRATE YOUR SCARS | Δελτίο Τύπου Οκτώβριος 2020

CELEBRATE YOUR SCARS | Δελτίο Τύπου Οκτώβριος 2020

CELEBRATE YOUR SCARS

Ένα διαφορετικό διήμερο  Φιλανθρωπικό event ιατρικής δερματοστιξίας αφιερωμένο στις ηρωίδες που μάχονται ή νίκησαν τον Καρκίνου του Μαστού.

* Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

1ο Ευρωπαϊκό Online Συνέδριο Medical Tattoo 

* Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Δωρεάν αποκατάσταση θηλής με Medical Tattoo

Νιώθοντας την έλλειψη ενημέρωσης για το πως μπορεί το medical tattoo να βοηθήσει κάποιον που έχει νοσήσει ή ακόμα να ολοκληρώσει το έργο ενός επαγγελματία, αξιόλογοι ομιλητές θα μοιράσουν τις γνώσεις τους ιντερνετικά όλη μέρα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020. Ογκολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, tattoo artists, βελονιστές, χειροπράκτες, influence coaches, “ενεργειακοί θεραπευτές”, επαγγελματίες του μόνιμου μακιγιάζ και άλλοι πολλοί θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε το τατουάζ, την πρόληψη και την θεραπεία. Ένα άκρως πρωτοποριακό και ενημερωτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, για την καλύτερη προφύλαξη όλων μας. Με τον τρόπο αυτό ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει είτε την ίδια μέρα ή όποια άλλη μέρα το επιθυμεί.

-Κόστος εισιτηρίου 10€. 

Μετά την ενημέρωση, περνάμε στην πράξη και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου γιορτάζουμε, στο Chakana Studio στην Γλυφάδα, την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού με Δωρεάν Αποκατάσταση Θηλής με Medical Tattoo.

Το Celebrate Your Scars είναι μια διαφορετική γιορτή, μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 5η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και πολλούς φίλους & υποστηρικτές. 

Αφιερώνουμε αυτή τη μέρα στη γυναίκα, και στις ουλές της που συμβολίζουν τη νίκη της. Τη δύναμη της. Την απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά.

Εκείνη την ημέρα μετατρέπουμε σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης και ευγνωμονούμε αυτές τις γυναίκες για το απέραντο μάθημα θυσίας, δύναμης και αλληλεγγύης που μας προσφέρουν με τόση αγάπη.

Από τις ‪11:00 το πρωί‬ μέχρι τις ‪20:00 το βράδυ‬, 

* Οι ακούραστοι Tattoo Artists, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου,

George Dask, Αρετή Κυριακάκη, Σπύρος Αθανασούλης, Αφροδίτη Νικηφοράκη, αλλά και άλλοι εθελοντές επαγγελματίες δερματοστιξίας θα κάνουν δωρεάν Αναδόμηση θηλής με Medical Tattoo και σε όσες ηρωιδες το επιθυμούν. 

* Εθελοντές από όλη την Ελλάδα όπως οι Γεωργια Μακρή, Χριστίνα Μιχαλοπούλου και Κωνσταντίνα Μιχάλη θα κάνουν δωρεάν μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών στις γυναίκες που έχασαν ή πιστεύουν πως μπορεί να χάσουν τα φρύδια τους λόγω χημειοθεραπείας.

* Εθελοντές οπως οι Εύη Αρμενιάκου, Μαίρη Μιχάλη και Μαρία Καβουσάκη θα είναι στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.

*Με μεγάλη χαρά φέτος ενώνετε μαζί μας το LUVNROLL για να στολίσει τα κορμιά των ηρωίδων μας με τους :

Donk & Aniol – Body piercing

Monk – Tattoo

* Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα βρίσκεται έξω από το στουντιο προσφέροντας Δωρεάν Εξέταση Μαστού. (Αναμένουμε σημερινή απάντηση)

* Παράλληλα, η εταιρία Bergmann Kord θα χαρίσει 10 περούκες σε όποια γυναίκα την έχει ανάγκη. Η ομάδα τους θα είναι όλη μέρα εκεί για να κουρεύουν και χτενίσουν την κάθε περούκα επιτόπου πάνω στην κάθε γυναίκα. 

* Μέσω της ενέργεια Hair for Help, θα έχει την ευκαιρία όποιος το επιθυμεί, να έρθει να δωρίσει τα μαλλιά του, έχοντας την μοναδική ευκαιρία να τα δώσει εκείνη την ώρα χέρι με χέρι στην γυναίκα που θα τα έχει ανάγκη.

* Η Ρεβέκκα Γιαννόπουλου θα χαρίσει τη Στέκα-φράντζα, μια πρωτοποριακή, πατενταρισμένη περούκα που αφήνει το κεφάλι να αναπνέει ενώ τα κομμωτήρια Helena Milanou θα είναι εκεί όλη μέρα για να την κουρεύουν πάνω στο κεφάλι της γυναίκας που θα την επιλεξει.

* Τα μαθήματα δεσίματος τυρμπάν από τη Monique Bontron και τη Θάλεια Γιαννοπούλου θα ολοκληρώσουν την τοποθέτηση της Στέκας-Φράντζα, ομορφαίνοντας τα κεφάλια όλων μας

* Η Filomena Cennamo και ο Influence Coach Vassilis Kykrilis θα μας ανοίξουν νέους δρόμους γαλήνης και δημιουργικότητας

* Δε θα μπορούσε, βεβαίως, να είναι party χωρίς ανεβαστικές μουσικές από τον επίσημο χορηγό μας Steki Radio και την παρουσία της αγαπημένης μου φίλης, Αναστασία Σαραντίδου.

*Οι όμορφες και ταλαντούχες Ελισάβετ Αρμάου και Λουίζα Διγενή από το The cakers θα μας γλυκάνουν με ένα πρωινό έκπληξη

* Το απόγευμα, θα ανακαλύψουμε μαγικά μαγειρεμένες γεύσεις από το υπέροχο δίδυμο του εστιατορίου Mappa Mundi. Η Σεφ Αλίν Φύρος και η Βασιλική Άρχοντα υποσχέθηκαν να μας ξετρελάνουν.

* Κληρώσεις για μοναδικά δώρα θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και μέχρι το τέλος του μήνα.

* Και άλλα πολλά που μένουν να ανακοινωθούν.

Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου είναι η εμπνεύστρια, το μυαλό και η καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτής. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Η αναδόμηση της θηλής είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση διότι συνδυάζει τέχνη και λεπτότητα. Όταν έχει έρθει η ώρα να τελειοποιήσει μία γυναίκα το στήθος της, μετά από σοβαρές επεμβάσεις, έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στόχος μας είναι να τη μεταφέρουμε από τον κόσμο της ιατρικής στο κόσμο της ομορφιάς. Το Celebrate Your Scars είναι μια μέρα όπου η αναδόμηση σε θηλή και θηλαία άλω γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Καλλιτέχνες ενωνόμαστε για να βάλουμε την τέχνη μας στην υπηρεσία των ηρωίδων και με θαυμασμό, λαμβάνουμε από εκείνες το μάθημα  δύναμης, καλοσύνης, ταπεινότητας που μας προσφέρουν χωρίς να το ξέρουν. Η 25η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, είναι για εμάς ημέρα γιορτής, προσφοράς, χαμόγελου και αγκαλιάς, πόσο μάλλον όταν βλέπουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους θαυμάσιους ανθρώπους να ενώνονται στην δράση μας!»

Με μια ματιά: 

•1ο Ευρωπαϊκό Online Συνέδριο Medical Tattoo : 

Σάββατο 24/10/2020, 10:00-20:00

Με την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε.

Κόστος 10€

•Celebrate Your Scars : 

Κυριακή 25/10/2020 11:00-20:00 στη Γλυφάδα, στο στούντιο δερματοστιξίας Chakana Tattoo, Ξενοφώντος 23, ΤΚ16675.

Είσοδος Ελεύθερη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χορηγό Επικοινωνίας των δύο ημερών www.Steki Radio.gr