Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Press   /  Δωρεάν αναδόμηση θηλής από καλλιτέχνες της τέχνης του τατουάζ

Δωρεάν αναδόμηση θηλής από καλλιτέχνες της τέχνης του τατουάζ

Το Celebrate Your Scars είναι μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 4η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και πολλούς φίλους & υποστηρικτές, στις 25 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας

 
Μια διαφορετική γιορτή κατά του Καρκίνου του Μαστού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, καθώς καλλιτέχνες του τατουάζ θα κάνουν δωρεάν αναδόμηση θηλής με Medical Tattoo σε όσους γυναίκες το επιθυμούν.

Το Celebrate Your Scars είναι μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 4η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και πολλούς φίλους & υποστηρικτές. Η 25η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στον Καρκίνο του Μαστού. Η ξεχωριστή αυτή γιορτή που περιμένουμε με ανυπομονησία όλο το χρόνο, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την υποστήριξη και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον Καρκίνο του Μαστού. Είναι μια μέρα αφιερωμένη στη γυναίκα, όπου οι ουλές συμβολίζουν τη νίκη και τα σημάδια πολέμου μετατρέπονται σε σύμβολα ειρήνης.
 
Από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, οι ακούραστοι Tattoo Artists Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, George Dask, Αρετή Κυριακάκη και Σπύρος Αθανασούλης θα κάνουν δωρεάν Αναδόμηση θηλής με Medical Tattoo σε όσες γυναίκες το επιθυμούν. Η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται έξω από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, προσφέροντας Εξέταση Μαστού. Παράλληλα, το κεφάτο team του School of Beauty & Health του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα περιποιείται με δωρεάν μακιγιάζ, μανικιούρ και hair styling. Τα μαθήματα δεσίματος τυρμπάν από τη Monique Bontron και η ενεργειακή θεραπεία από τη Filomena Cennamo, θα μας ανοίξουν νέους δρόμους δημιουργικότητας. Δε θα μπορούσε, βεβαίως, να είναι party χωρίς ανεβαστικές μουσικές και Open Wine Bar από την Tsantali! Κληρώσεις για μοναδικά δώρα θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου είναι η εμπνεύστρια, το μυαλό και η καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτής. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Η αναδόμηση της θηλής είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση διότι συνδυάζει τέχνη και λεπτότητα. Όταν έχει έρθει η ώρα να τελειοποιήσει μία γυναίκα το στήθος της, μετά από σοβαρές επεμβάσεις, έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στόχος μας είναι να τη μεταφέρουμε από τον κόσμο της ιατρικής στο κόσμο της ομορφιάς. Το Celebrate Your Scars είναι μια μέρα όπου η αναδόμηση σε θηλή και θηλαία άλω γίνεται δωρεάν. Καλλιτέχνες ενωνόμαστε για να βάλουμε την τέχνη μας στην υπηρεσία των ηρωίδων και με θαυμασμό, λαμβάνουμε από εκείνες το μάθημα δύναμης, καλοσύνης, ταπεινότητας που μας προσφέρουν χωρίς να το ξέρουν. Η 25η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, είναι εμάς ημέρα γιορτής, προσφοράς, χαμόγελου και αγκαλιάς!»