Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CELEBRATE YOUR SCARS

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CELEBRATE YOUR SCARS .

POSTER VIMA VIMA CELEBRATE GR

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Αλέξης Σοφοκλέους, εθελοντής και πεζοπόρος, περπατάει για τις Ηρωίδες του Καρκίνου του μαστού σε Αθήνα και Κύπρο !

Ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους θα περπατήσει σε Αθήνα και Κύπρο για τις Ηρωίδες του καρκίνου του μαστού, πιστός στα μηνύματα αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης που θέλει να μας μεταφέρει. Επί 4 μέρες το κάθε βήμα του θα είναι βήμα ελπίδας, δύναμης και στήριξης στις γυναίκες της ζωής μας, για 80 ολόκληρα χιλιόμετρα συνολικά !

Η διαδρομή του θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου από το Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στις 12:00 και θα τερματίσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου– Ημέρα δωρεάν αναδόμησης θηλής με ιατρικό τατουάζ – στις 18:00 στο Κτήμα Φ στα Καλύβια όπου θα τον υποδεχτεί όλη η Ομάδα του Celebrate Your Scars σε μία γιορτή όπου θα βραβευτούν άνθρωποι που συνεισφέρουν με τη ψυχή τους στο έργο μας.

Εκεί θα παραλάβει και τη προσωποποιημένη φανέλα με την οποία θα πάει βήμα-βήμα στη Κύπρο. Η διαδρομή στη Κύπρο έχει αφετηρία στις 22 Οκτωβρίου απο Κέντρο Μαστού – Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις 15:30, και θα τερματίσει στη γιορτή του Celebrate Your Scars στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πλαστικής Χειρουργικής EIPS στις 17:30 την ίδια μέρα.

Πάντα με δύναμη ψυχής,  ο Αλέξης Σοφοκλέους κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε τα 30 νησιά των Κυκλάδων σε 30 ημέρες. Κατάφερε να περπατήσει ολάκερη την περίμετρο της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένων των κατεχομένων, σε 29 μέρες με συνολική απόσταση 740χλμ. Οι πεζοπορίες εντάσσονται μέσα στην μεγάλη δραστηριότητα «Βήμα-Βήμα την Κύπρο» που ξεκίνησε το 2020 και ακολούθως με 33 φιλανθρωπικές και κοινωνικές πεζοπορίες όπου ενισχύθηκε το έργο πολλών ΜΚΟ.

Με αυτές τις δραστηριότητες ο Αλέξης Σοφοκλέους προτάθηκε για το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2021 και έτυχε μεγάλης προβολής από ΜΜΕ ως επίσης και του Euronews.

Την μοναδική αυτή δραστηριότητα μπορεί κανείς να την ακολουθεί μέσω της σελίδας «Βήμα-Βήμα την Κύπρο» στο facebook με οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό που ο εθελοντής-πεζοπόρος θα αναρτά καθημερινά.

Facebook : https://www.facebook.com/CyprusStepbyStep/

Youtube channel : https://www.youtube.com/channel/UCuHsftNkl4ScDXX-5fi3vuw/featured

Επίσης θα τον παρακολουθήσουμε και μέσω του 3ου Ευρωπαϊκού Online Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ με Live streaming δωρεάν στα social του Celebrate Your Scars

Τον Αλέξη Σοφοκλέους θα συνοδεύσει η ομάδα του KTM Hellas Club, με οδηγό το moto τους «my ride my life».

Ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να φέρει όλους τους φίλους της KTM κοντά και αριθμεί πολλά μέλη με ενεργούς τους 90!

https://www.instagram.com/ktmhellasclub/

https://www.facebook.com/ktmhellasclub

 

Η διαδρομή του : οι ώρες στάσης και τερματισμού είναι ενδεικτικές για ευνόητους λόγους.

Συνοδεύστε τον διαδικτυακά ή δια ζώσης !

 

1 ΗΜΕΡΑ – Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΑΦΕΤΗΡΙΑ:  11:00 Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου – Λεωφόρο Μαραθώνος και 25ης Μαρτίου

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: 17:00 Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρου Λούης – Βασ. Σοφίας, 151 24 Μαρούσι

 

2 ΗΜΕΡΑ – Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

ΑΦΕΤΗΡΙΑ :  09:00 Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη Σπύρου Λούης – Βασ. Σοφίας, 151 24 Μαρούσι

ΣΤΑΣΗ :          09:00 Replayce Education by Errika Prezerakou– Κλειστό Προπονητήριο Στίβου, Ο.Α.Κ.Α, Αμαρυσίας Αρτέμιδος – Έναντι parking The Mall

ΣΤΑΣΗ :          11:30 Παναθηναϊκό Στάδιο – Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αθήνα 116 35

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : 12:00 Ακρόπολη Αθηνών

 

3 ΗΜΕΡΑ – Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΑΦΕΤΗΡΙΑ :  09:00 Ακρόπολη Αθηνών

ΣΤΑΣΗ :          10:00 Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΣΤΑΣΗ :          10:30 Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου του Ξηροτάγαρου

Λεωφ. Ποσειδώνος, 175 61 Παλαιό Φάληρο, Πάρκο Αγίου Γεωργίου – Τροκαντερό

ΣΤΑΣΗ :          11:00 Μαρίνα Φλοίσβου

ΣΤΑΣΗ :          12:30 Ναός Αγίου Αλεξάνδρου, Μετόχι Ελληνικό

ΣΤΑΣΗ :          13:00 Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών, 3rd Glyfada Marina, Αθήνα 166 75

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : 14:00 Εκκλησία Άγιος Νικόλαος, Κενταύρων 19, Βουλιαγμένη 166 71

 

4 ΗΜΕΡΑ – Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΑΦΕΤΗΡΙΑ : 15:00 Εκκλησία Άγιος Νικόλαος, Κενταύρων 19, Βουλιαγμένη 166 71

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : 18:00 Celebrate Your Scars 2022 – Ημέρα αναδόμησης Θηλής με ιατρικό τατουάζ

Στο Κτήμα Φ στα Καλύβια όπου θα τον περιμένει όλοι η Ομάδα του Celebrate Your Scars με τις Ηρωίδες του καρκίνου του μαστού που θα παραβρεθούν στην Ημέρα αναδόμησης θηλής με ιατρικό τατουάζ που γίνεται την ίδια μέρα.

https://goo.gl/maps/SM4FBxHnzaxbRwtq9

Για να δείτε όλη τη διαδρομή του Αλέξη Σοφοκλέους, εθελοντή-πεζοπόρο, για το Celebrate Your Scars :

Βήμα-Βήμα για το Celebrate Your Scars – https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1D5i5ZDOMmU7tMewRKpKCsVimgyHGP9s&hl=el&usp=sharing

Σχετικά με τον Αλέξη Σοφοκλέους:

Ο Αλέξης Σοφοκλέους γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου το 1968. Αποφοίτησε από το Λύκειο Κύκκου Β και ακολούθως σπούδασε στην Αμερικανική Ακαδημία δραματικών τεχνών της Νέας Υόρκης.

Έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός στις Κυπριακές Αερογραμμές, μέχρι το 2015, καθώς και στο κέντρο επιχειρήσεων επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών της εταιρείας Swissport.

Στην επαγγελματική του κατάρτιση περιλαμβάνονται δεξιότητες διαχείρισης και συντονισμού κρίσεων, πρώτες βοήθειες και παρουσίασης σεμιναρίων αεροφοβίας.

Είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα πολιτιστικά δρώμενα, με έγνοια την προαγωγή του πολιτισμού και της παιδείας, έννοιες αλληλένδετες.

Μεταξύ άλλων έχει ενασχοληθεί με την παραγωγή θεαμάτων (συναυλίες, όπερες, μιούζικαλ), την παραγωγή ντοκιμαντέρ, καθώς και την παραγωγή φωτογραφικών εκθέσεων και θεματικών.

Είναι ιδρυτής της πρώτης ιδιωτικής Συμφωνικής Ορχήστρας (Avanti Crossover Symphonic Orchestra) και ιδρυτής και ερμηνευτής του πρώτου Κλασικού Φωνητικού Κουαρτέτου (Vocal Quartet Avanti4). Είναι επίσης ιδρυτής του Πολιτιστικού χώρου Avanti Cultural Point. Επιπρόσθετα έχει υπηρετήσει τον πολιτισμό από τη θέση του κριτή κινηματογραφικών ταινιών, εκφωνητή ραδιοφωνικών ειδήσεων του ΡΙΚ, είναι εκφωνητής κοινωνικών και φιλανθρωπικών σποτ, παρουσιαστής εκδηλώσεων, μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου, μέλος του οργανισμού Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων (PRS) και μέλος κριτικής επιτροπής για τη Eurovision.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στην κοινωνική ζωή της Κύπρου και το θεάρεστο κοινωνικό του έργο. Έχει υπάρξει μέλος Δ.Σ Εθελοντών Ιατρών της Κύπρου, (Διευθυντής Αποστολών Εξωτερικού) με αποστολές στην Αφρική, τη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη, τη Συρία και την Ιορδανία.