Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Επίδειξη μόδας CELEBRATE YOUR SCARS

Επίδειξη μόδας CELEBRATE YOUR SCARS .

poster fashion show

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι ηρωίδες του καρκίνου του μαστού μετατρέπονται σε μοντέλα και κάνουν πασαρέλα για να γιορτάσουν τις ουλές τους.

Ο Γιάννης Φερεντίνος, ευαισθητοποιημένος με τη δύναμη των γυναικών που μάχονται με το καρκίνο του μαστού έχοντας βιώσει στο ενδοοικογενειακό του περιβάλλον το αντίκτυπό του, διοργανώνει αφιλοκερδώς μια επίδειξη μόδας στα πλαίσια των δράσεων του Celebrate Your Scars 2022.

Τα μοντέλα μας θα είναι αποκλειστικά γυναίκες που νίκησαν ή δίνουν μάχη με τον καρκίνο και η επίδειξη μόδας δεν θα έχει κανένα κερδοσκοπικό σκοπό.

Διοργανώθηκε για να φανερώσουμε την ομορφιά που αναδεικνύει η δύναμη μας … και πολύ απλά για να περάσουμε όμορφα !!

Μεγάλοι σχεδιαστές μόδας θα υποστηρίξουν το έργο μας : Lila nova Fashion House, Χάρης Τσιάρας – NIKOSTAKIS Haute Couture, Gianna Kazakou.

Την επίδειξη μόδας θα φιλοξενήσει το Βrown Acropol που ξεχωρίζει για το 70s χαρακτήρα και την ρετρό ατμόσφαιρα στο παραδεισένιο Rooftop του με θέα την Ακρόπολη.

Ραντεβού την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου με προσέλευση στις 19:00 και έναρξη στις 20:00 στο Rooftop του Brown Acropol ! Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη 1 (Πειραιώς). https://brownhotels.com/athens/acropol