Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  About Us

About Us

Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης. Κλείνω την πόρτα των νοσοκομείων και ανοίγω μια χαραμάδα στην καινούρια ζωή που έρχεται. Στη ζωή μετά το καρκίνο του μαστού. Αυτή είναι η ευθύνη μου.

Η ζωγραφιά της θηλής είναι το 10% του έργου που καλούμαι να παραδώσω. Ο ρόλος μου είναι, με τη γυναίκα που με εμπιστεύεται, να ξανά μιλήσουμε για ανούσια πράγματα όπως το χρώμα ενός φορέματος ή των νυχιών μας. Να ξανά μιλήσουμε σαν κορίτσια που θέλουν να έλκουν, να παίξουν, να δώσουν αυτή την πολύχρωμη νότα στη ζωή τους και έτσι, στη ζωή των άλλων. Να ξανά μιλήσουμε για σεξ, για ντεκολτέ, για μαγιό θαλασσής.

Εάν δεν κατάφερα να φυτέψω έστω και ένα μικρό σποράκι στο μυαλό της πάνω σε αυτά τα θέματα, αν δεν έχω ξυπνήσει μέσα της το θηλυκό που έχει μπει σε αδράνεια, δεν έχω κάνει τίποτα.

Θηλές μπορεί να κάνει όλος ο κόσμος.

Αυτό που χρειάζεται για να αξίζουν πραγματικά, είναι να δώσεις λίγο παραπάνω από τον εαυτό σου, από το χρόνο σου, να κοιτάξεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου στα μάτια και να του πεις με αληθινό ενδιαφέρον «τι κάνεις;» και μετά να σωπάσεις και να ακούσεις με πραγματική συμπόνια.

Και άκου, γιατί κατά βάθος, για σένα μιλάει.

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop