Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Σε ποιον απευθυνόμαστε;

Σε ποιον απευθυνόμαστε; .

Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους. Έχετε περάσει κάποια περιπέτεια και θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι λύσεις που σας προσφέρονται; Είστε ιατρός και θέλετε να μάθετε πως μπορεί να βελτιωθεί η όψη της επέμβασης που ολοκληρώσατε; Είστε tattoo artist η αισθητικός με εμπειρία στην δερματοστιξία και θέλετε να εξελίξετε την εργασία σας; Σας ενδιαφέρουν οι καινοτομίες η είστε απλά περίεργος;

Αυτό το συνέδριο είναι για εσάς!

Θα σας εισαγάγει σε νέες διαδικασίες και τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δεχτείτε, να μάθετε η να προσφέρετε πρωτοπόρες μεταθεραπευτικές λύσεις.

Conference - Η ενημέρωση .

24 Οκτωβρίου, 21 εμπνευσμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα σας αποκαλύψουν νέες μεθόδους και ιδέες που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες σας. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ταυτόχρονης μετάφρασης στα αγγλικά. Διαλέξτε απλά το ανάλογο link.

Celebrate Your Scars - Η προσφορά .

Ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο για να δώσουμε όχι για να πάρουμε. Σημασία δεν έχουν τα λόγια αλλά οι πράξεις. Και στο τέλος της ημέρας, σημασία έχει σε ποιον προσέφερα κάτι από τον εαυτό μου ή από το τι ξέρω να κάνω.Αλλά κυρίως, προσφέρω χωρίς να περιμένω κάτι σε αντάλλαγμα, γιατί όταν δεν περιμένω αντάλλαγμα, παίρνω αυτό που βιώνουμε κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, την ημέρα του Celebrate Your Scars. Κάθε χρόνο, νομίζουμε ότι προσφέρουμε. Στην πραγματικότητα, οι ηρωίδες του καρκίνου του μαστού μας χαρίζουνχαμόγελα, δύναμη, μαθήματα ζωής. Πράγματα που δεν αγοράζονται με χρήμα, πράγματα που δεν τα έχει καν φανταστεί ο νους μας. Και κάθε φορά, κάθε χρόνο, γυρνάμε σπίτια μας άναυδοι, γεμάτοι καινούρια συναισθήματα, ξεχειλίζοντας από αγάπη, και περιμένοντας με ανυπομονησία την επόμενη χρονιά.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop