Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Σε ποιον απευθυνόμαστε;

Σε ποιον απευθυνόμαστε; .

Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους. Έχεις περάσει κάποια περιπέτεια και θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι λύσεις που σου προσφέρονται; Είσαι ιατρός και θέλεις να μάθεις πως μπορεί να βελτιωθεί η όψη της επέμβασης που ολοκλήρωσες; Είσαι tattoo artist η αισθητικός με εμπειρία στην δερματοστιξία και θέλεις να εξελίξεις την εργασία σου; Ζωγραφίζεις υπέροχα και θέλεις να μπεις στον κόσμο του ιατρικού τατουάζ; Σε ενδιαφέρουν οι καινοτομίες η είσαι απλά περίεργος;

Αυτό το συνέδριο είναι για σένα!

Θα σε εισαγάγει σε νέες διαδικασίες και τεχνικές που θα σου επιτρέψουν να δεχτείς, να μάθεις η να προσφέρεις πρωτοπόρες μεταθεραπευτικές λύσεις.

Conference - Η ενημέρωση .

15 Οκτωβρίου 2022, 21 εμπνευσμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα σου αποκαλύψουν νέες μεθόδους και ιδέες που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες σου. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ταυτόχρονης μετάφρασης στα αγγλικά. Διάλεξε απλά το ανάλογο link.

Celebrate Your Scars - Η προσφορά .

Ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο για να δώσουμε όχι για να πάρουμε. Σημασία δεν έχουν τα λόγια αλλά οι πράξεις. Και στο τέλος της ημέρας, σημασία έχει σε ποιον προσέφερα κάτι από τον εαυτό μου ή από το τι ξέρω να κάνω.Αλλά κυρίως, προσφέρω χωρίς να περιμένω κάτι σε αντάλλαγμα, γιατί όταν δεν περιμένω αντάλλαγμα, παίρνω αυτό που βιώνουμε κάθε χρόνο τον Οκτώβρη, την ημέρα του Celebrate Your Scars. Κάθε χρόνο, νομίζουμε ότι προσφέρουμε. Στην πραγματικότητα, οι ηρωίδες του καρκίνου του μαστού μας χαρίζουν χαμόγελα, δύναμη και κυρίως μαθήματα ζωής. Πράγματα που δεν αγοράζονται με χρήμα, πράγματα που δεν τα έχει καν φανταστεί ο νους μας. Και κάθε φορά, κάθε χρόνο, γυρνάμε σπίτια μας άναυδοι, γεμάτοι καινούρια συναισθήματα, ξεχειλίζοντας από αγάπη, και περιμένοντας με ανυπομονησία την επόμενη χρονιά.