Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Press   /  1ο Online Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo

1ο Online Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο Medical Tattoo και το πως μπορεί να βοηθήσει κάποιον που έχει νοσήσει έρχεται για να αφιερώσει στις ηρωίδες που μάχονται ή νίκησαν τον καρκίνο του μαστού λίγη ακόμη ομορφιά, και να κλείσει μαζί της για πάντα την πόρτα στον καρκίνο. 

Το διήμερο ξεκινάει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, όπου αξιόλογοι ομιλητές θα μοιράσουν τις γνώσεις τους Ιντερνετικά σε ένα άκρως πρωτοποριακό και ενημερωτικό συνέδριο. Ογκολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, Tattoo Artists, Βελονιστές, Χειροπράκτες, Influence Coaches, Επαγγελματίες του Μόνιμου Μακιγιάζ και άλλοι πολλοί θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε το Τατουάζ, την Πρόληψη και την Θεραπεία. Λόγω Covid, το Συνέδριο δεν θα είναι δια ζώσης, ωστόσο με τον τρόπο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν την ίδια μέρα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, καθώς όποια άλλη μέρα το επιθυμεί.

Το κόστος της online συμμετοχής είναι τα 10€, ενώ μετά την ενημέρωση, περνάμε στην πράξη καθώς την επόμενη μέρα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο Chakana Studio στην Γλυφάδα γιορτάζεται η “Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού” με μια Δωρεάν Αποκατάσταση Θηλής με Medical Tattoo.

Το Celebrate Your Scars είναι μια διαφορετική γιορτή, μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 5η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και πολλούς φίλους & υποστηρικτές. Η μέρα είναι αφιερωμένη στη γυναίκα, και στις ουλές της που συμβολίζουν τη νίκη της. Τη δύναμη της. Την απόδειξη ότι όλα είναι πιθανά.

Εκείνη την ημέρα μετατρέπονται τα σημάδια “Πολέμου” σε σύμβολα Ειρήνης και οι γυναίκες αυτές βγαίνουν μπροστά δίνοντας ένα απέραντο μάθημα θυσίας, δύναμης και αλληλεγγύης . Από τις ‪11:00 το πρωί μέχρι τις ‪20:00 το βράδυ, οι ακούραστοι Tattoo Artists, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, George Dask, Αρετή Κυριακάκη, Σπύρος Αθανασούλης αλλά και εθελοντές επαγγελματίες δερματοστιξίας θα κάνουν Δωρεάν Αναδόμηση Θηλής με Medical Tattoo σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, ενώ εθελοντές από όλη την Ελλάδα θα κάνουν Δωρεάν Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών στις γυναίκες που έχασαν ή πιστεύουν πως μπορεί να χάσουν τα φρύδια τους λόγω Χημειοθεραπείας.

Παράλληλα, Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα βρίσκεται έξω από το Studio προσφέροντας Δωρεάν Εξέταση Μαστού, η Εταιρία BergmannKord θα χαρίσει 10 περούκες σε όποια γυναίκα την έχει ανάγκη με την ομάδα τους όλη μέρα να παρευρίσκεται για να κουρεύει και να χτενίσει την κάθε περούκα επιτόπου πάνω στην κάθε γυναίκα. Επίσης, μέσω της ενέργειας Hair for Help, θα έχει την ευκαιρία όποιος το επιθυμεί, να έρθει να δωρίσει τα μαλλιά του, χέρι με χέρι στην γυναίκα που θα τα έχει ανάγκη.

Η Ρεβέκκα Γιαννόπουλου θα χαρίσει τη Στέκα-φράντζα, μια πρωτοποριακή, πατενταρισμένη περούκα που αφήνει το κεφάλι να αναπνέει ενώ τα κομμωτήρια Helena Milanou θα είναι εκεί όλη μέρα για να την κουρεύουν πάνω στο κεφάλι της γυναίκας που θα την επιλέξει. Τα μαθήματα δεσίματος τυρμπάν από τη Monique Bontron και τη Θάλεια Γιαννοπούλου θα ολοκληρώσουν την τοποθέτηση της Στέκας-Φράντζα, ομορφαίνοντας τα κεφάλια όλων μας.

Τέλος, η Filomena Cennamo και ο Influence Coach Vassilis Kykrilis θα μας ανοίξουν νέους δρόμους γαλήνης και δημιουργικότητας, ενώ δε θα μπορούσε να γίνει Party χωρίς ανεβαστικές μουσικές από τον Επίσημο Χορηγό Επικοινωνίας το Νο1 Web Radio For Disabled ΑμεΑ www.stekiradio.gr, χωρίς μαγικά μαγειρεμένες γεύσεις από το υπέροχο δίδυμο του εστιατορίου Mappa Mundi, τις σεφ Αλίν Φύρος και Βασιλική ʼρχοντα αλλά και χωρίς Open Wine Bar αλλά και Κληρώσεις με Μοναδικά Δώρα που θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και μέχρι το τέλος του μήνα.

Πηγή: https://www.geniusmom.gr/index.php?Mid=5&artid=352