Δεν ζωγραφίζω θηλές με τατουάζ. Μετατρέπω σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

info@celebrateyourscars.gr

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  The Boob Training

The Boob Training

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ; 

 • Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη ζωή σου και να κάνεις επιτέλους κάτι που σου αρέσει;
 • Είσαιχρόνια tattoo/permanent makeup artist;
 • Είσαι καλλιτέχνης ή ζωγραφίζεις τέλεια;
 • Είσαι έτοιμος να πας την επιχείρηση σου παρακάτω;
 • Δουλεύεις σε πλαστικό χειρουργό και θα ήθελες να ολοκληρώνεις τις επεμβάσεις του;
 • Θέλεις ένα έξτρα εισόδημα;
 • Θέλεις να πας τα τατουάζ σου περισσότερο στο medical;
 • Θέλεις να βοηθήσεις με την τέχνη σου γυναίκες που πέρασαν καρκίνο του μαστού;
 • Θέλεις να συμμετέχεις στο www.Celebrateyourscars.gr ;

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Καλωσήρθες και συγχαρητήρια για τη δέσμευση σου να πας τη ζωή σου στο επόμενο επίπεδο!

 

Δημιούργησα αυτό το σεμινάριο με πολύ αγάπη για να σου δώσω αυτό το κάτι παραπάνω που θα απογειώσει την επιχείρηση ΚΑΙ τη ζωή σου. Μια καινούρια γνώση που θα σε βοηθήσει να αναπτύσσεις καθημερινά την εργασία και τον εαυτό σου. Μια υπηρεσία που θα σου δώσει ευτυχία, σοφία, δίνοντας σου σύγχρονος και περισσότερη ελευθερία! Φαντάζεσαι να έχεις από σήμερα στην ζωή σου περισσότερη χαρά, περισσότερα χρήματα ΚΑΙ περισσότερη ελευθερία να κάνεις ότι αγαπάς;;;

 

Και ο λόγος που είμαι ο άνθρωπος σου είναι γιατί ήμουν εσύ! Έχω περάσει απ’όλα τα στάδια που πέρασες, περνάς τώρα, θα περάσεις και τα έχω καταφέρει ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Ξέρω ακριβώς τι χρειάζεσαι για να φτάσεις και εσύ εκεί που θέλεις. Και το πάθος μου είναι να βοηθήσω να δημιουργούνται και άλλοι σωστοί επαγγελματίες στο χώρο μας για να μπορέσουμε να γίνουμε μαζί μια αγκαλιά. Να έχουμε ένα κοινό σκοπό : να βοηθάμε τις ηρωίδες του καρκίνου του μαστού να καταλάβουν ότι είναι όλες υπέροχες είτε μας χρειαστούν, είτε όχι!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΘΗΛΗΣ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ;

 

Το BooB Training είναι ένα σεμινάριο που εξοπλίζει τους επιχειρηματίες ομορφιάς/tattoo artist/ζωγράφους/νοσοκόμους με ένα καινούριο, δυνατό, εξειδικευμένο εργαλείο. Με αυτό, θα μπορέσεις να προσθέσεις μια καινούρια υπηρεσία στην επιχείρηση σου ή όπου εργάζεσαι, έτσι ώστε να κλιμακωθούν τα έσοδα όλων.

Εσύ που ποτέ δεν είχες σχέση με τα τατουάζ αλλά θέλεις να προσφέρεις χαρά σε γυναίκες που σε έχουν ανάγκη, θα μπορέσεις να φέρεις ένα παράλληλο εισόδημα στη ζωή σου αλλά μέχρι και να αλλάξεις ή να ξεκινήσεις καινούρια καριέρα!

Στόχος μου είναι πρώτα να σε βοηθήσω να καταλάβεις εάν αυτό είναι πραγματικά για σένα. Ύστερα είναι να κυριαρχήσεις και να διακριθείς μέσο αυτής της εξειδικευμένης καινούριας υπηρεσίας. Θέλω να σου μεταδώσω την αγάπη που έχω για τη γυναίκα ή να την ενισχύσω μέσα σου. Να γνωρίσεις την αλληλεγγύη, χαρά, ταπεινότητα και δέος που προκαλεί αυτός ο κόσμος του ιατρικού τατουάζ. Τέλος, θέλω να μοιραστώ μαζί σου αυτό το μαγικό συναίσθημα όταν θα κοιτάξει μια γυναίκα το καινούριο της στήθος στο καθρέφτη.

Μέρα με τη μέρα, θα μάθεις να στέκεσαι, να φέρεσαι, να σκέφτεσαι, να μιλάς, να ακούς και να κάνεις θηλές σωστά με επαγγελματισμό και αγάπη. Για ένα χρόνο από την αγορά του σεμιναρίου θα έχεις πρόσβαση στην διαδικτυακή ύλη μας.

Για πάντα θα γίνεις μέλος της αποκλειστικής κοινότητας υποστήριξης μας στο Facebook. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις και να συνομιλήσεις και με αλλά άτομα σαν εσένα με απορίες, μικρές και μεγάλες νίκες.

Για τρεις μήνες από το τέλος του σεμιναρίου, θα έχουμε μια στενή επαφή μέσω ιδιωτικής συνομιλίας όπου θα μπορέσεις να με ρωτάς ότι απορία έχεις και να δω της θηλές που θα ζωγραφίζεις. Τέλος, δεν είσαι μόνος σου.

Ότι και να γίνει, για τρεις μήνες απο την αγορά του σεμιναρίου, το studio μου είναι ανοιχτό για σένα για να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Όποια πελάτησα σε δυσκολέψει, αν παγώσεις τελευταία στιγμή, σε περιμένω να το κάνουμε μαζί.

⭐️ ⭐️ ⭐️

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;

(Μαρτυρίες)

 

⭐️ ⭐️ ⭐️

“η τυπική εκπαίδευση θα σας βγάζει τα προς το ζην. Η αυτοεκπαίδευση θα σας βγάζει μια περιουσία”

Jim Roth

 

THE BOOB TRAINING

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

 

Το σεμινάριο διαρκεί συνολικά 9 μέρες. Από Κυριακή έως Δευτέρα.

 • 6 μέρες διαδικτυακά
 • 3 μέρες δια ζώσης

 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ

Το μεγαλύτερο μέρος της θεωρίας θα μεταδοθεί μέσο video που θα λαμβάνεις μέρα με τη μέρα, την εβδομάδα πριν το σεμινάριο δια ζώσης. Αυτό για να μοιραστούμε όση περισσότερη πληροφορία γίνεται, για να την έχεις και μετά το σεμινάριο εάν έχεις ξεχάσει κάτι και για να μπορέσουμε να εστιάσουμε περισσότερο στην πρακτική. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις για 2 μέρες πρακτική στο σπιτι σου για να είσαι προετοιμασμένος για το τριήμερο δια ζώσης (υπολόγισε εκείνες της μέρες να έχεις ένα 3ωρο ελεύθερο).

Τα περισσότερα videos ακούγονται σαν podcast για περισσότερη ευκολία κατά τη διάρκεια της μέρας σου.

Κάθε βράδυ, θα απαντάω σε ερωτήσεις ή θα διορθώνω σχέδια για να είσαι έτοιμος για την επόμενη μέρα.

 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Τρεις μέρες αφιερωμένες σε σένα, στις ερωτήσεις και στην πρακτική σου.

Θα χρειαστείς :

 • το μηχάνημα σου,
 • βελόνες 3 round liner,
 • 7 round liner,
 • 7 flat magnum,
 • 7 flat round magnum.

 

Δεν χορηγούμε βελόνες γιατί δεν γνωρίσουμε ποιο μηχάνημα έχει ο καθένας. Όμως αν έχεις κάποιο rotary μηχάνημα όπως Cheyenne η Xion, θα υπάρχουν διαθέσιμες βελόνες για σένα. Όλα τα αναλώσιμα υλικά θα σε περιμένουν στο μάθημα.

Την πρώτη μέρα, θα προχωρήσουμε τη θεωρία και θα απαντηθούν τυχόν απορίες για τα video.

Την δεύτερη μέρα γίνεται πρακτική με μολύβια, ακουαρέλα και σε λατέξ με τα μηχανήματα μας. Στο τέλος της δεύτερης μέρας θα παρακολουθήσεις αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ σε μια ηρωίδα του καρκίνου του μαστού.

Η Τρίτη μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα και στις ηρωίδες. Θα κάνεις όλη μέρα πρακτική.

 

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Θα κάνεις πρακτική τις καινούριες γνώσεις σου σε μια γυναίκα. Θέλω να σου θυμίσω ότι η ίδια έχει περάσει από 2 έως 10 χρόνια κάτω από τα μάτια αγνώστων που ψαχούλευαν το στήθος της. Πέρασε από χίλια κύματα και πολύ κοντά στο θάνατο. Έχει τύχει να μην εμφανίζεται το μοντέλο τελευταία στιγμή. Έχει τύχει να φεύγει με πανικό την ημέρα του σεμιναρίου. Θα σου ζητήσω μεγάλη κατανόηση σε ότι μπορεί να συμβεί και σου υπόσχομαι πως θα φροντίσω να κάνεις την πρακτική σου κάποια στιγμή.

Εάν όλα αυτά σου φαίνονται παράξενα και παράλογα, θα σε συμβούλευα να μην επιλέξεις αυτό το επάγγελμα. Θα σου συμβαίνει και αργότερα κατά κόρον να ξέρεις. Η πελατεία μας είναι πολύ ευαίσθητη, τρομαγμένη και έχει ανάγκη από αγάπη και κατανόηση.

 

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ 

Δεν θα είσαι ποτέ μόνος μετά το σεμινάριο. Έχοντας ξεκινήσει αναδόμηση θηλής πρώτη στην Ελλάδα και έχοντας τα περισσότερα χρόνια εμπειρίας σε αυτό το επάγγελμα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις ότι εργαλείο χρειάζεσαι. Όπως και έχει, θα είμαι πίσω σου ότι και αν γίνει μόλις βρεθείς στο δικό σου χώρο. Όποια ερώτηση έχεις, απορία, ανασφάλεια, είμαι εκεί για σένα για τρεις ολόκληρους μήνες από την αγορά του σεμιναρίου, διαθέτοντας ακόμα και το χώρο μου.

Κανείς δεν γεννήθηκε με το μηχάνημα στο χέρι. Όλοι μάθαμε. Εσύ έχεις ΚΑΙ εμένα δίπλα σου για τρεις μήνες. Ξεκίνα λοιπόν άφοβα!

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα λάβεις ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης. Όμως να ξέρεις πως αυτό το χαρτί δεν έχει καμία ισχύει στη χώρα μας και δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από την χαρά να το βλέπεις κρεμασμένο στο τοίχο σου. Κανένα χάρτι στην Ελλάδα δεν σημαίνει κάτι όταν αναφερόμαστε νομικά στη δερματοστιξία. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έχει την ανάλογη σημασία που του αξίζει. Μέχρι τότε, ας δουλεύουμε με στάνταρ εξωτερικού, γιατί ποιος ξέρει, μπορεί να καταλήξουμε να δουλεύουμε -και- σε ξένη χώρα κάποια στιγμή.

Το μόνο που μετράει σήμερα είναι ο άνθρωπος από τον οποίο πήρες τις γνώσεις σου. Αν είχε γνώσεις, αν σου τις μετέδωσε έτσι ώστε να νιώθεις ότι μπορείς να το κάνεις και εσύ και πόσο γνωστός είναι στην πελατεία σου. Αν μια γυναίκα τυχαίνει να με γνωρίζει και να έχει δει το έργο μου, θα σε εμπιστευτεί περισσότερο γνωρίζοντας ότι πήρες τις αρχικές γνώσεις σου από μένα.

 

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;

Είναι φυσιολογικό να αναρωτηθείς αν θα είσαι έτοιμος με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να αναλάβεις μια γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Και η αλήθεια είναι πως με το χέρι στη καρδιά, θα σου απαντήσω πως κάποιοι θα είναι και κάποιοι όχι. Γιατί αυτό εξαρτάται ολοκληρωτικά από εσένα.

 

Αυτό το σεμινάριο δεν είναι για όλους. 

Είναι για ανθρώπους που θέλουν να αλλάξει η ζωή τους, να προχωρήσουν πιο ψιλά, που έχουν όνειρα και θέλουν να εξελίσσονται συνέχεια. Είναι για κάποιον που απεχθάνεται το “όχι” και το “δεν γίνεται” παρά κοιτάει ευθεία και προχωράει!

Οι γνώσεις και η πρακτική θα σου δώσουν, με μαθηματική ακρίβεια, ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις σε αυτό το κλάδο. Από εσένα θα εξαρτηθεί αν θα είσαι έτοιμος να μετατρέψεις τη γνώση σε πράξη.

 

“Οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν αυτό που οι αποτυχημένοι δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν. Μην εύχεσαι να είναι πιο εύκολο, να εύχεσαι να είσαι καλύτερος”

Jim Roth

 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ 

Ο τρόπος που ζωγραφίζω θηλές είναι ένα άθροισμα από την εμπειρία μου στη ζωγραφική, στις βελόνες, στο δέρμα, την επούλωση του και από τα χρόνια συναναστροφής μου με τις ηρωίδες του καρκίνου του μαστού. Έτσι δημιούργησα μια μοναδική διαδικασία και τεχνική που κάνει τις θηλές που ζωγραφίζω να μοιάζουν μοναδικές, ολοζώντανες αλλά να έχουν και “την υπογραφή μου”. Έτσι θα γίνει και με τις δικές σου. Ολοκληρώνοντας την υπηρεσία, καταφέρνω τα κορίτσια μου να επανέρχονται στον κόσμο της σεξουαλικότητας, της ομορφιάς, της ξενοιασιάς και της αποδοχής του σώματος τους.

Γιατί η αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ δεν είναι απλά μια “σωστή“ ζωγραφιά. Είναι πολλά περισσότερα και θα τα μάθεις όλα μαζί μου!

 

CELEBRATE YOUR SCARS

Η γιορτή μας μεγαλώνει κάθε χρόνο και επισκέπτεται όλο και περισσότερα μέρη. Μόλις διακρίνω ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να είσαι μέρος της ομάδας του Celebrate Your Scars, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και προσφοράς. Εάν είσαι από επαρχία, μπορείς ακόμα και να ζητήσεις να είσαι ο διοργανωτής της γιορτής στο νομό σου.

⭐️ ⭐️ ⭐️

Τι θα καλύψουμε αναλυτικά :

 

Εισαγωγή :

 1. Γιατί κάνω αυτό το σεμιναριο
 2. H Μαιρη
 3. Η μαστεκτομή
 4. Τι σχέση έχουν τα τατουάζ, η απόλαυση και ο θάνατος;
 5. Η ευθύνη

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΥΓΙΕΙΝΗ

 1. Πάνω μου
 2. Ο χώρος γύρω μου
 3. Τα εργαλεία μου
 4. Η επιφάνεια εργασίας μου

 

H ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ/ TO BRAND MOY

 1. Πωςπλασάρομαι; (Social,site, word of mouth, άλλο)
 2. Πως με βρίσκει ο πελάτης;

 

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΗΣΣΑ ΜΟΥ

 1. Γνώσης ψυχολογίας
 2. Τα 5 στάδια της απώλειας
 3. Προσέχω τον εαυτό μου!

 

Α. Πως θα κλείσει το ραντεβού της;

Β. Το κοστος της υπηρεσίας μας

 1. Ραντεβού στο μαγαζι
 2. Το καλοσώρισμα
 3. Η μυρωδιά
 4. Ο χρόνος
 5. Η ανάσα

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

 

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ

 

ΤΟ ΔΕΡΜΑ

 

Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

 

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

 

ΤΙΜΗ

1400 ευρώ + ΦΠΑ

– 6 μέρες διαδυκτιακή προετοιμασία μιας εβδομάδας

– 3 ημέρες μαθήματα δια ζώσης

– μέχρι και 3 μήνες μετά το σεμινάριο, υποστήριξη και συμβουλές εργασιών των μαθητών

– Βεβαίωση παρακολούθησης

– 1 χρόνο να πρόσβασης στο διαδυκτιακό υλικό.

Θέλω να μάθω τους συγκεκριμένους στόχους σου και πώς μπορώ να σε βοηθήσω να φτάσεις εκεί!

Θα μιλήσουμε για το σεμινάριο (Διαδικτυακό σεμινάριο τατουάζ για αρχάριους / Σεμινάριο για αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ)

Παρακαλώ συμπλήρωσε τη φόρμα

Contact us by filling out the form below.
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop